Mesto gde zabava nastaje!

Pazi šta želiš možda ti se i ne ostvari!

— Autor internetzabava @ 14:12

Tehnologija je postala deo nas. Ne možemo zamisliti život više bez nje. Veliki su sukobi mišljenja o tome da više ne možemo da se sakrijemo od tehnologije i da ona sve zna o nama. U prevodu  planeta Zemlja postala je jedan veliki VELIKI BRAT. A da li je zaista tako i da li kompjuteri znaju sve?

 

Smeh-najbolji lek!


Nemoj da me palis!

— Autor internetzabava @ 04:39

Kroz ovu simpaticnu sliku, krije se mnogo toga. Pogledajte, slika vredi vise od hiljadu reci!
Smeh - Najbolji lek!

 


8 neverovatnih optickih iluzija!

— Autor internetzabava @ 04:22

Ove slike sto vidite, ne moze svako da vidi u tacnim detaljima. Ako vi uspevate da vidite sve sta se krije iza ovih slika, onda ili imate super koncetraciju ili imate veliku moc zapazanja. Proverite sebe i svoju percepciju!

 

 (Dalje)

Top 10 slika kakav roditelj NE treba da budes!

— Autor internetzabava @ 04:10

Svako od nas potice iz neke porodice. I mozda u tom vremenskom roku vaspitavanja, sigurno ste jednom rekli "Eh kada budem ja imao/la svoju decu imam mnogo bolje da se prema njima ophodim!". Za sve oni koje zele ili ne zele slobodno pogledajte kako NE treba se ophoditi prema svojoj deci! Malo je smesno ali boze moj, ljudi se uce na tudjim greskama :)

 

 (Dalje)

10 poznatih ličnosti koje su rekle NE plastičnim operacijama!

— Autor internetzabava @ 03:37

U prirodi i jednostavnosti je lepota. Kod muskarca kada stari, meri mu se kao prednost, ali kod zene to nije tako, nego naprotiv, gubljenje najmocnijeg oruzja, lepotu! Uz slavu, ide novac, a uz novac moze da se kupi sve! Uz to mnoge poznate licnosti kupuju lepotu putem plasticnih operacija, ali ajde da to urade jednom, nego im se mnogo svidi pa preteraju sa tim i grozno izgledaju. Pogledajte ovih 10 poznatih licnosti koje su rekle NE kupovanju lepoti!

 

 1. Lea Michele

 (Dalje)

50 cent ima ogromno srce!

— Autor internetzabava @ 16:40

50 cent, poznati reper, pokazuje svim svojim fanovima i ne fanovima da on ima veliko srce!
Smeh  - najbolji lek

 


Muskarci ce dobiti novu konkurenciju!

— Autor internetzabava @ 15:36

Muskarci kako bi osvojili neku devojku trebaju da bace ponos, da budu uporni pa ce u jednom duzem vremenskom roku to dobiti. Posto devojke nisu poznate po cekanju savrsenog, dolazi pitanje da li ce oni iskoristiti novu tehnologiju i tako nas zameniti sa robotima. Robote ce moci da isprogramiraju po njenim zeljama i uslovima i naravno vestinama, a vestine znamo gde su najpotrebnije. Koliko god ovo zvucalo smesno, ovo moze da postane stvarnost.

  


Kada se kulture susretnu!

— Autor internetzabava @ 15:19

Na ovoj planeti Zemlji postoji mnogo kultura, i svako ima dobar razlog zasto se tako ponasa, jer svako sa nekom kulturom veruje u nesto. Kada verujete u nesto dobijete i kod oblacenje. Neko prodje dobro u toj prici, a nekome ostaje samo da gleda :) 


Srecni dani!

— Autor internetzabava @ 04:28

Sama recenica govori sve! Ne mogu svi dani da nam budu ekstra, ali zato uzivajte u onim srecnim i veselim danima i pravite ovakve face!

Smeh-najbolji lek!


Hermionina tajna dvorana :)

— Autor internetzabava @ 21:28

Mozda je neko pratio film pa nije primetio tajnu dvoranu od Hermione. Za sve one koji su pratili sada imate priliku da vidite sta ste propustili


Kako je nastao logo Twitter-a?

— Autor internetzabava @ 20:09

U poslednje vreme vise koristim twitter nego facebook, kako sto dobijam informacije sto ja zelim da cujem i sto sam  uvek informisan onim cime zelim da se bavim.A i polako koristim ovaj servis i za dopisivanje sa ljudima. Medjutim, kako vise nije privilegija imati vozacku dozvolu u Beogradu, dobih i ja to. Pazite kako prelazite pesacki. I tako uzeh ti ja auto od caleta, naravno bila je nedelja, posto tada nema puno saobracaja u BG. Vozikam ti se ja i posto mi drugarica  zivi u centru, rekoh da nadjem neko kul mesto za parking. Ugledah ja parking. Ali najgore sto nisam samo ugledao parking, nego vec jedno plavo upozorenje koje mi bese slicno kao logo TWITTER-a. Na kraju ni da se parkiram na to mesto, a i baci mi neke crne misli na TWITTER! 
Pogledajte sta ugledah:

 


Klasičan primer jedne devojke!

— Autor internetzabava @ 19:34

Naravno uvek postoji izuzetak, ali cesto se svakome desava ovo ili da vidi ili da oseti! A to je klasican primer jedne devojke u potrazi za zeljenom osobom. 
Pogledajte:

 

Smeh - Najbolji lek! 


«Prethodni   1 2

Pogledajte ove članke na Webu! Smeh-najbolji lek!