Mesto gde zabava nastaje!

Hermionina tajna dvorana :)

— Autor internetzabava @ 21:28

Mozda je neko pratio film pa nije primetio tajnu dvoranu od Hermione. Za sve one koji su pratili sada imate priliku da vidite sta ste propustili


Kako je nastao logo Twitter-a?

— Autor internetzabava @ 20:09

U poslednje vreme vise koristim twitter nego facebook, kako sto dobijam informacije sto ja zelim da cujem i sto sam  uvek informisan onim cime zelim da se bavim.A i polako koristim ovaj servis i za dopisivanje sa ljudima. Medjutim, kako vise nije privilegija imati vozacku dozvolu u Beogradu, dobih i ja to. Pazite kako prelazite pesacki. I tako uzeh ti ja auto od caleta, naravno bila je nedelja, posto tada nema puno saobracaja u BG. Vozikam ti se ja i posto mi drugarica  zivi u centru, rekoh da nadjem neko kul mesto za parking. Ugledah ja parking. Ali najgore sto nisam samo ugledao parking, nego vec jedno plavo upozorenje koje mi bese slicno kao logo TWITTER-a. Na kraju ni da se parkiram na to mesto, a i baci mi neke crne misli na TWITTER! 
Pogledajte sta ugledah:

 


Klasičan primer jedne devojke!

— Autor internetzabava @ 19:34

Naravno uvek postoji izuzetak, ali cesto se svakome desava ovo ili da vidi ili da oseti! A to je klasican primer jedne devojke u potrazi za zeljenom osobom. 
Pogledajte:

 

Smeh - Najbolji lek! 


Pogledajte ove članke na Webu! Smeh-najbolji lek!