Mesto gde zabava nastaje!

Najseksipilniji video ikada!!!

— Autor internetzabava @ 01:47

Ova glumica nije bilo koja glumica! Ona je zamenila, ili bolje receno bacila sa trona Megan Fox i ona ce glumiti u "Transformers 3". I sama tema ovog videa, kog ce te gledati vise puta :) jeste da vidite kako sexy devojke umeju da daju lekcije muskarcima!
p.s. Ne zaboravljajte vazne datume!


Audi Shark - Leteća kola!

— Autor internetzabava @ 01:38

Zakoracujemo polako u buducnost i ono sto smo gledali u filmu "Peti Element" i ostalim slicnim filmovima da ne nabrajam sad, postaje stvarnost. Kako je automobilska kompanija "Audi" doprinela toj stvarnosti, slobodno pogledajte.

 


 


Šta kaže Google za debele ljude?

— Autor internetzabava @ 01:27

Neki ljudi smatraju da biti debeo predstavlja jedan vid lepote, sto ja u potpunosti podrzavam. Ali sta kaze na to nas dobri prijatelj, sa kim uvek počinjemo naš dan na internetu, Google!

 


Ako ste voleli Super Maria, ovo će vam se onda definitivno svideti!

— Autor internetzabava @ 01:01

Ovaj video je jednostavno za sve ljubitelje Super Maria! Uzivajte :)


Neko to shvata previše ozbiljno! Anti-Prepisivanje!

— Autor internetzabava @ 00:49

Svi smo mi bili u situaciji da prepisujemo. I nemoj neki streber sad da mi se uvhati i kaze "Ja nisam nikada!", jer prepisivanje se ne desava samo u ucionici, nego i kada zelite da popunite stotinu raznih formulara koja ova drzava Srbija ima, pa makar jednom eto bili ste u situaciji. Posto se najvise prepisuje na casovima, pogledajte kako su profesori resili ovaj problem u jednoj skoli.

 

Smeh-najbolji lek!


Pogledajte ove članke na Webu! Smeh-najbolji lek!